Meniu Închide

Dataware – Informează-te acum

Workspace ONE

Digital workspace: creativitatea şi productivitatea echipei tale oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv

    Citeşte mai mult     Citeşte mai puţin

Ce este Workspace ONE?

Workspace ONE este soluţia de muncă la distanţă a VMware care oferă un mediu de lucru ce reuneşte toate aplicaţiile de care au nevoie angajaţii într-un singur catalog accesat printr-un browser web.

Tehnologia evoluează mereu şi schimbă felul în care angajaţii îşi execută sarcinile. Munca de acasă, un fenomen în creştere şi de durată, forţează multe companii, inclusiv pe VMware şi Dataware, să găsească noi feluri de a-şi pregăti angajaţii pentru muncă. În situaţii în care nu este posibil accesul la un dispozitiv deţinut de companie, oferirea unui mediu de lucru simplu şi flexibil devine crucial pentru buna funcţionare a afacerii. Comunicarea cu colegii, superiorii şi clienţii devine mai uşoară într-un virtual desktop: angajaţii pot accesa în siguranţă, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, informaţia şi aplicaţiile de care au nevoie pentru a munci.

Workspace ONE Intelligent Hub reuneşte toate aplicaţiile necesare angajaţilor într-un portofoliu accesibil printr-un browser web. În portofoliu, angajaţii pot căuta o aplicaţie specifică sau pot să vadă toate aplicaţiile dintr-o categorie (precum marketing, vânzări, resurse umane) până când ajung la aplicaţia dorită. Noțiuni ca virtual apps, end-user computing sau desktop as a service devin din ce în ce mai familiare.

Dacă utilizarea unei aplicaţii sau a datelor aplicaţiei necesită aprobare, angajatul o poate solicita cu un simplu click, iar aprobarea poate fi dată cu un singur click. Folosing VMware Workspace ONE, chiar şi lucrul pe propriul dispozitiv (BYOD) devine o experienţă de business plăcută. Această platformă digitală separă datele de business şi cele personale. În timpul muncii, Workspace ONE nu accesează şi nu modifică datele personale sau aplicaţiile angajatului în vreun fel, iar datele de business ale companiei sunt complet protejate.

Workspace ONE şi majoritatea aplicaţiilor pot fi accesate fără a fi nevoie de utilizarea unei conexiuni VPN. În cazurile rare în care funcţionalitatea aplicaţiei necesită VPN sau un computer fizic şi nu un browser webm, se poate folosi o infrastructură de dispozitive virtuale (VDI) folosing VMware Horizon.

Obţine acces la tot ceea ce ţi-ai putea dori să ştii despre Workspace ONE: articole, ilustraţii, clipuri video, aici găseşti toate resursele de care ai nevoie ca să cunoşti toate faţetele soluţiei.

Te rugăm să completezi formularul de mai jos, după care vei fi redirecţionat către pagina de resurse. După câteva zile, un specialist în VMware Workspace ONE de la Dataware te va contacta pentru a-ţi răspunde la orice alte întrebări ai putea avea.

  Completează formularul

  Am citit Politica de confidenţialitate şi protecţie a datelor cu caracter personal

  Doresc să fiu contactat telefonic sau prin e-mail de un reprezentant Dataware pentru detalii legate de produsul Workspace ONE®️

  VMware, Inc. 3401 Hillview Avenue Palo Alto CA 94304 USA Tel 877-486-9273 Fax 650-427-5001

  Drepturi de autor ©️ 2020 VMware, Inc. Toate drepturile rezervate. Acest produs este protejat prin legislaţia SUA şi prin prevederile internaţionale privind dreptul proprietăţii intelectuale. Produsele VMware sunt protejate prin unul sau mai multe brevete. VMware este o marcă înregistrată a VMware Inc din Statele Unite ale Amercii şi/sau alte jurisdicţii. Orice alte mărci sau denumiri menționate în prezentul document pot fi mărci înregistrate ale respectivelor companii.

  Domenile vmware-journey.ro şi vmwarejourney.ro sunt înregistrate de PVDR MKT SRL cu acceptul şi în numele VMware Inc.