Meniu Închide

ETA2U vSAN

Descoperă avantajele
infrastructurii hiperconvergente
pentru compania ta

Descoperă avantajele
infrastructurii hiperconvergente
pentru compania ta

    Citeşte mai mult     Citeşte mai puţin

Ce este infrastructura hiperconvergentă?

Infrastructura hiperconvergentă (HCI) este un sistem unificat, definit prin software, care combină toate elementele unui centru de date tradiţional: stocare, calcul, reţelistică şi administrare. Această soluţie integrată foloseşte software şi servere x86 pentru a înlocui echipamente scumpe, specializate. Cu infrastructură hiperconvergentă, vei scădea complexitatea centrului de date şi vei crește scalabilitatea.

Dacă încă mai lucrezi pe o infrastructură tradiţională, probabil că ai de-a face cu un labirint de resurse IT plin de silozuri, ceea ce înseamnă că e aproape imposibil să faci faţă cererii de servicii şi de aplicavii de ultimă generaţie. ETA2U şi VMware au creat acest microsite pentru a-ţi oferi acces facil la câteva resurse la îndemână pentru a te ajuta în această călătorie.

Cum funcţionează infrastructura HCI?

Patru componente strâns integrate crează o platformă HCI:

 • virtualizarea stocării
 • virtualizarea procesării
 • virtualizarea reţelei
 • capabilităţi avansate de administrare, inclusiv automatizare

Softwareul de virtualizare unifică resursele şi le alocă dinamic aplicaţiilor care rulează în masini virtuale sau în containere. Configurarea se face după politici aliniate aplicaţiilor, ceea ce elimină nevoia unor constructe complicate precum LUN-uri sau volume.

Ce poţi face cu HCI?

 • Poţi construi un cloud privat: implementează infrastructură tip-cloud la sediul tău cu costuri mai puține, mai mult control şi securitate îmbunătăţită. Alege din mai multe oportunităţi hardware oferite de ETA2U, partener certificat VMware.
 • Poţi extinde către un cloud public: alege o opţiune ca serviciu de la cele mai mari ecosisteme cloud pentru viteze mai rapide de implementare şi petrece mai puţin timp administrând infrastructura.
 • Poţi dezvolta un adevărat cloud hibrid: administrează un mix de aplicaţii găzduite în mașini virtuale sau în containere, care rulează pe o combinaţie de centru de date, cloud public şi medii edge folosind VMware hybrid cloud.

Ce este infrastructura hiperconvergentă?

Infrastructura hiperconvergentă (HCI) este un sistem unificat, definit prin software, care combină toate elementele unui centru de date tradițional: stocare, calcul, rețelistică și administrare. Această soluție integrată folosește software și servere x86 pentru a înlocui echipamente scumpe, specializate. Cu infrastructură hiperconvergentă, vei scădea complexitatea centrului de date și vei crește scalabilitatea.

Dacă încă mai lucrezi pe o infrastructură tradițională, probabil că ai de-a face cu un labirint de resurse IT plin de silozuri, ceea ce înseamnă că e aproape imposibil să faci faţă cererii de servicii şi de aplicații de ultimă generaţie. ETA2U si VMware au creat acest microsite pentru a-ți oferi acces facil la câteva resurse la îndemână pentru a te ajuta în această călătorie.

Cum funcționează infrastructura HCI?

Patru componente strâns integrate crează o platformă HCI:

 • virtualizarea stocării
 • virtualizarea procesării
 • virtualizarea retelei
 • capabilităti avansate de administrare, inclusiv automatizare

Softwareul de virtualizare unifică resursele și le alocă dinamic aplicațiilor care rulează în masini virtuale sau în containere. Configurarea se face după politici aliniate aplicațiilor, ceea ce elimină nevoia unor constructe complicate precum LUN-uri sau volume.

Ce poți face cu HCI?

 • Poți construi un cloud privat: implementează infrastructură tip-cloud la sediul tău cu costuri mai puține, mai mult control și securitate îmbunătățită. Alege din mai multe oportunități hardware oferite de ETA2U, partener certificat VMware.
 • Poți extinde către un cloud public: alege o opțiune ca serviciu de la cele mai mari ecosisteme cloud pentru viteze mai rapide de implementare și petrece mai puțin timp administrând infrastructura.
 • Poți dezvolta un adevărat cloud hibrid: administrează un mix de aplicații găzduite în mașini virtuale sau în containere, care rulează pe o combinație de centru de date, cloud public și medii edge folosind VMware hybrid cloud.

  PASUL 1

  Selectează resursa pe care o dorești

  Evaluarea HCI: descoperă beneficiile specifice pe care trecerea la HCI le poate aduce companiei tale.

  Webinar on-demand: specialistul VMware Jacint Juhasz prezintă primul pas în simplificarea și moderinzarea centrelor de date.

  Descarcă studiul Forrester: din studiul “Trei Motive Importante în Favoarea Consolidării prin Infrastructura Hiperconvergentă” vei învăța cum să obții cât mai multe avantaje de pe urma tehnologiei HCI si a cloud-ului hibrid.

  PASUL 2

  Completează formularul

  Am citit Politica de confidenţialitate şi protecţie a datelor cu caracter personal

  Doresc să fiu contactat telefonic sau prin e-mail de un reprezentant ETA2U pentru detalii legate de produsul vSAN

  VMware, Inc. 3401 Hillview Avenue Palo Alto CA 94304 USA Tel 877-486-9273 Fax 650-427-5001

  Drepturi de autor ©️ 2020 VMware, Inc. Toate drepturile rezervate. Acest produs este protejat prin legislația SUA și prin prevederile internaționale privind dreptul proprietății intelectuale. Produsele VMware sunt protejate prin unul sau mai multe brevete. VMware este o marcă înregistrată a VMware Inc din Statele Unite ale Amercii și/sau alte jurisdicții. Orice alte mărci sau denumiri menționate în prezentul document pot fi mărci înregistrate ale respectivelor companii.

  Domenile vmware-journey.ro și vmwarejourney.ro sunt înregistrate de PVDR MKT SRL cu acceptul și în numele VMware Inc.