Meniu Închide

ETA2U vSAN – Citește infograficul

Descoperă avantajele
infrastructurii hiperconvergente
pentru compania ta

Descoperă avantajele
infrastructurii hiperconvergente
pentru compania ta

    Citeşte mai mult     Citeşte mai puţin

Ce este infrastructura hiperconvergentă?

Infrastructura hiperconvergentă (HCI) este un sistem unificat, definit prin software, care combină toate elementele unui centru de date tradiţional: stocare, calcul, reţelistică şi administrare. Această soluţie integrată foloseşte software şi servere x86 pentru a înlocui echipamente scumpe, specializate. Cu infrastructură hiperconvergentă, vei scădea complexitatea centrului de date şi vei crește scalabilitatea.

Dacă încă mai lucrezi pe o infrastructură tradiţională, probabil că ai de-a face cu un labirint de resurse IT plin de silozuri, ceea ce înseamnă că e aproape imposibil să faci faţă cererii de servicii şi de aplicavii de ultimă generaţie. ETA2U şi VMware au creat acest microsite pentru a-ţi oferi acces facil la câteva resurse la îndemână pentru a te ajuta în această călătorie.

Cum funcţionează infrastructura HCI?

Patru componente strâns integrate crează o platformă HCI:

 • virtualizarea stocării
 • virtualizarea procesării
 • virtualizarea reţelei
 • capabilităţi avansate de administrare, inclusiv automatizare

Softwareul de virtualizare unifică resursele şi le alocă dinamic aplicaţiilor care rulează în masini virtuale sau în containere. Configurarea se face după politici aliniate aplicaţiilor, ceea ce elimină nevoia unor constructe complicate precum LUN-uri sau volume.

Ce poţi face cu HCI?

 • Poţi construi un cloud privat: implementează infrastructură tip-cloud la sediul tău cu costuri mai puține, mai mult control şi securitate îmbunătăţită. Alege din mai multe oportunităţi hardware oferite de ETA2U, partener certificat VMware.
 • Poţi extinde către un cloud public: alege o opţiune ca serviciu de la cele mai mari ecosisteme cloud pentru viteze mai rapide de implementare şi petrece mai puţin timp administrând infrastructura.
 • Poţi dezvolta un adevărat cloud hibrid: administrează un mix de aplicaţii găzduite în mașini virtuale sau în containere, care rulează pe o combinaţie de centru de date, cloud public şi medii edge folosind VMware hybrid cloud.

Ce este infrastructura hiperconvergentă?

Infrastructura hiperconvergentă (HCI) este un sistem unificat, definit prin software, care combină toate elementele unui centru de date tradițional: stocare, calcul, rețelistică și administrare. Această soluție integrată folosește software și servere x86 pentru a înlocui echipamente scumpe, specializate. Cu infrastructură hiperconvergentă, vei scădea complexitatea centrului de date și vei crește scalabilitatea.

Dacă încă mai lucrezi pe o infrastructură tradițională, probabil că ai de-a face cu un labirint de resurse IT plin de silozuri, ceea ce înseamnă că e aproape imposibil să faci faţă cererii de servicii şi de aplicații de ultimă generaţie. ETA2U si VMware au creat acest microsite pentru a-ți oferi acces facil la câteva resurse la îndemână pentru a te ajuta în această călătorie.

Ca orice bun manager, cauţi tot timpul metode să scazi costurile dar în acelaşi timp să oferi companiei tale un mediu IT modern care să-ţi permită să-ţi creşti un business eficient, care se scalează uşor şi necostisitor.

Completează formularul de mai jos, citeşte infograficul şi apoi un specialist în infrastructură hiperconvergentă de la ETA2U va lua legătura cu tine pentru a îţi răspunde la orice alte întrebări ai putea avea.

  Completează formularul

  Am citit Politica de confidenţialitate şi protecţie a datelor cu caracter personal

  Doresc să fiu contactat telefonic sau prin e-mail de un reprezentant ETA2U pentru detalii legate de produsul vSAN

  VMware, Inc. 3401 Hillview Avenue Palo Alto CA 94304 USA Tel 877-486-9273 Fax 650-427-5001

  Drepturi de autor ©️ 2020 VMware, Inc. Toate drepturile rezervate. Acest produs este protejat prin legislaţia SUA şi prin prevederile internaţionale privind dreptul proprietăţii intelectuale. Produsele VMware sunt protejate prin unul sau mai multe brevete. VMware este o marcă înregistrată a VMware Inc din Statele Unite ale Amercii şi/sau alte jurisdicţii. Orice alte mărci sau denumiri menționate în prezentul document pot fi mărci înregistrate ale respectivelor companii.

  Domenile vmware-journey.ro şi vmwarejourney.ro sunt înregistrate de PVDR MKT SRL cu acceptul şi în numele VMware Inc.